News

België

De grootste?

kariboo! wordt het grootste PUDO (Pick Up/Drop Off) netwerk van België! Door de samenwerking tussen bpost en DHL en de overname van de DHL-punten door bpost, zal kariboo! tegen medio juli het grootste pakjes netwerk zijn, met meer afhaalpunten dan om het even welke andere speler in België!

Lees meer

Overal

Ben jij ook al fan?

Je vindt hem overal, op speelplaatsen, in kantoren, in het openbaar vervoer,... en waarschijnlijk ook bij jou thuis: de handspinner. Je kent hem ongetwijfeld, deze draaitol afkomstig uit de Verenigde Staten die momenteel een razend succes is. Dit discrete en goedkope speeltje bestaat al bijna 30 jaar en is ook beschikbaar op distriweb.be

Lees meer

In de bioscoop

Ze zijn terug!

Na het grote succes van 2015, zijn de kleine gele jongens weer terug! "Despicable Me 3" is vanaf juli te zien in de bioscoop en zet de Minions daarmee weer in de schijnwerpers. De perfecte gelegenheid voor de krantenwinkel en Burnonville, de expert in convenience-producten, om een poging te wagen om het verkooprecord van twee jaar geleden te verslaan! Er staan op Distriweb.be al heel wat producten te koop, zoals bellenblazers, bagclips of sleutelhangers.

Lees meer